L’Olot perd el primer partit de l’any contra al Balaguer (1-0)

L'Olot va mostrar la pitjor imatge en el primer partit de lliga de l'any

L'Olot va mostrar la pitjor imatge en el primer partit de lliga de l'anyL’Olot va mostrar, ahir, la pitjor versió del seu futbol i va tornar de Balaguer sense cap punt. Els de Nitus Santos van estar lluny de mostrar el seu bon joc, sobretot a la primera part. Els locals es van avançar molt d’hora, al minut nou, i això va complicar molt les coses als olotins. 

Només havien passat nou minuts del primer temps quan el Balaguer s’avançava al marcador després d’un llançament de còrner que va rematar Ermengol. Amb aquesta diana els de la Noguera agafen ales per afrontar el partit. L’Olot va tenir moltes dificultats a la primera part, dominada en tots sentits pel conjunt local. Granell hauria pogut igualar l’enfrontament però el xut de falta fa anar al travesser. Tot i aquesta ocasió, el Balaguer va jugar amb molta més intensitat que no pas els garrotxins. El porter Aleix va aconseguir retenir la pilota després d’una errada de Berga i evitar així el 2 a 0. En els 90 minuts de joc el Balaguer hauria pogut incrementar el marcador en diverses ocasions. A la segona meitat el panorama no va canviar massa. Els locals no van estar fins però tampoc l’Olot va aconseguir dominar el joc. Amb els locals tancats, van mantenir els jugadors de Nitus Santos lluny de l’àrea. La millora ocasió de l’Olot va arribar al minut 70, quan Robert va guanyar l’esquena a la defensa local i el van fer caure dins l’àrea. El penal sembla molt clar, però l’àrbitre no es va atrevir a xiular.