Les rebaixes arrenquen amb bon peu a Olot

Olot TV es posa al costat dels comerciants i promou una campanya de publicitat amb preus rebaixats

Les rebaixes arrenquen amb bones perspectivesLes rebaixes han començat amb bon peu a la ciutat d’Olot. Així ho ha afirmat el vicepresident de l’Associació de Comerciants d’Olot Jordi Rovira, que creu que es podrà vendre tot el que no ha pogut sortir per la campanya de Nadal.

Després de reis arriben les rebaixes d’hivern, una temporada que ha començat amb més força gràcies a la coincidència del primer dia de descomptes en dissabte. Els descomptes que han posat les botigues als aparadors, però, no són comuns i poden variar segons el sector. Això sí, els comerciants creuen que aquesta campanya de rebaixes serà bona. Un bon indici per fer una previsió de la campanya de rebaixes és amb la valoració del primer dia. Una jornada d’obertura que ha estat positiva pels comerciants olotins.

Aquests primers dies de rebaixes han coincidit amb la primera obertura en festiu permesa per la Generalitat, i per tant, els negocis podien vendre el diumenge. Però algunes botigues d’Olot van optar per abaixar la persiana. Un fet que no acontenta l’Associació de Comerciants, ja que segons l’entitat això no ajuda a potenciar la marca comerç d’Olot. Les rebaixes coparan els aparadors de les botigues olotines fins a finals de febrer.