Indignats perquè no es posa el nom de Càndida Pérez a un passatge d’Olot

La plataforma que reivindica la figura de Càndida Pérez es mostra indignada

La plataforma que reivindica la figura de Càndida Pérez es mostra indignadaLa plataforma cívica que reivindica la figura, l’obra i la personalitat de Càndida Pérez, està indignada perquè l’Ajuntament d’Olot no atén la seva petició de dedicar el futur passatge entre el carrers dels Dolors i el Firal a la històrica Cupletista. El passatge en concret és aquest, que passa per darrere del Teatre Principal d’Olot. Fa 11 anys que la plataforma fa aquesta reivindicació. L’Ajuntament estudia col·locar en aquest passatge un monòlit dedicat a Càndida Pérez, però això no és suficient per a la plataforma, que ha recollit 393 firmes per a un manifest reivindicatiu que ha fet arribar al consistori olotí.

Deixa un comentari