L’olla de fesols de Santa Pau ja bull

Diumenge vinent es celebrarà la Fira del Fesol de Santa Pau

Diumenge vinent es celebrarà la Fira del Fesol de Santa PauDissabte al matí, els organitzadors de la Fira del Fesol de Santa Pau van escollir la Plaça Mercat d’Olot per presentar l’edició de la Fira d’enguany, que tindrà lloc el proper diumenge. Ho van fer amb degustació gratuïta de fesols de Santa Pau, pa i vi, que van oferir a tots els compradors de la plaça mercat que s’hi van voler apropar. Des de l’Associació de Cultivadors de Fesol de Santa Pau s’informa que aquest any, la temporada ha estat molt bona i els fesols seran ben gustosos.

Amb una degustació gratuïta de fesol, pa i vi. Així han presentat la Fira del Fesol els seus organitzadors, que durant tot el dissabte al matí s’han encarregat de servir a tothom que s’ha acostat a la Plaça Mercat d’Olot. El president de l’Associació de Cultivadors de Santa Pau, Lluís Sunyer, assegura que aquest any la temporada ha estat molt favorable i els fesols són especialment bons.

Aquest any 12 restaurants participen a l’anomenada fesolada, elaborant plats amb el fesol com a ingredient clau i repartint-los entre els visitants. La fesolada se celebrarà diumenge a les 12 del migdia a la plaça Major de Santa Pau.

El gruix de les activitats de la Fira del Fesol se celebraran diumenge, tot i que dissabte tindrà lloc el sorteig del porc de Sant Antoni a la Sala d’Actes del Centre Cívic de Santa Pau, en un acte precedit pel recital que oferirà Lloll Bertran i Celdoni Fonoll, acompanyats pel piano d’Isaac Fonoll. El lliurament del Fesol d’Or es farà diumenge a la una del migdia a la plaça Major, després de la fesolada.