Simon augmenta les vendes un 2% gràcies al seu negoci internacional

Simon ha augmentat un 2% les vendes durant l'any passat

Simon ha augmentat un 2% les vendes durant l'any passatL’empresa de material elèctric Simon ha augmentat un 2% les vendes durant el 2011, amb una facturació de 270 milions a nivell internacional. El director general de Simon, Xavier Torra, ha explicat aquest dimarts que, per primer cop, la companyia factura més diners a fora (el 55%) que a l’interior del mercat espanyol. Torra ha indicat que el creixement del 23% de Simon al mercat internacional ha compensat la caiguda de vendes a l’Estat, que ha estat al voltant del 15%. L’empresa originària d’Olot ha mantingut el 2011 els nivells de liquiditat del 2007, fet que dóna “tranquil·litat” financera a Simon. Per 2012, Simon preveu mantenir aquest creixement basat en el sector exterior.