Clara Sánchez-Castro presenta dissabte ‘Autoretrat’, seleccionat als Premis Enderrock 2012

Clara Sánchez-Castro, durant la gravació del disc 'Autoretrat'

Aquest dissabte a les 7 de la tarda, la garrotxina Clara Sánchez-Castro, presentarà a Olot el seu primer disc ‘Autoretrat. El Teatre Principal d’Olot es vestirà de gala per la posada de llarg de la cantautora, amb la previsió d’omplir-lo. Per cert, que el treball ha estat seleccionat pels Premis Enderrock 2012. Els aficionats poden votar-lo a través d’Internet.

La periodista i ara cantautora Clara Sánchez Castro presenta el seu primer disc ‘Autoretrat’ aquest dissabte a les 7 de la tarda al teatre Principal d’Olot. Clara va enregistrar el treball als estudis 44.1 d’Aiguaviva el passat mes de maig. Per a fer-ho, va comptar amb una formació de músics de primera categoria com ara el mestre Antoni Mas, qui va ser director de la Selvatana i de la Maravella, el guitarrista Joan Eloi Vila, Enric Canada, considerat un dels millors percussionistes de Catalunya, i Lluis Subiranas “Subi”, contrabaixista i baixista amb una llarga trajectòria. En l’enregistrament del disc i també al concert d’Olot hi participen els olotins Xavier Pallàs i Elisa Planagumà, que amb el seu violí i flauta, donen color a les notes d’Autoretrat. El disc ha estat seleccionat recentment als Premis Enderrock 2012 als millors treballs i artistes en llengua catalana. Aquells que els agradin les cançons de Clara Sánchez-Castro, poden participar al concurs votant el seu disc a través de la pàgina web d’Enderrock fins al 20 de gener. A partir d’aleshores, i fins al 10 de febrer, es pot tornar a votar entre les propostes que surtin seleccionades d’aquesta primera fase. Els guanyadors es coneixeran al mes de març, a la gala del lliurament de Premis Enderrock 2012.