Fins divendres hi ha temps per poder accedir a un habitatge protegit de St. Joan les Fonts

Fins aquest divendres es poden presentar les sol·licituds per accedir als habitatges

Fins aquest divendres es poden presentar les sol·licituds per accedir als habitatgesAquest divendres finalitza el termini de presentació de sol·licituds per accedir als habitatges protegits de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil de Sant Joan les Fonts. La novetat és que si en els propers anys alguns dels 14 habitatges sortejats queden buits no s’haurà d’esperar a una nova convocatòria perquè hi puguin entrar a viure nous llogaters.

El subdirector general de promoció d’habitatge protegit de la Generalitat Antoni Teignier va visitar el parc d’immobles protegits de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil de Sant Joan les Fonts, durant la jornada de portes obertes. Els pisos tenen una o dues habitacions, tots amb pàrquing vinculat. 14 d’aquests habitatges de protecció oficial s’ofereixen a lloguer, i el termini de presentació de sol·licituds per accedir-hi s’acaba aquest divendres. Amb aquest sorteig, però, s’inclourà una novetat.

D’aquesta manera es pretén que quan un habitatge quedi buit, no s’hagi d’esperar a una nova convocatòria per tal de poder-lo ocupar de nou. El lloguer mensual d’aquests pisos de protecció oficial va dels 175 euros el d’una habitació, als 235 que s’han d’abonar pels de dues cambres.

Deixa un comentari