Apagat l’incendi d’una fàbrica a Begudà

L'incendi crema una nau d'una indústria tèxtil de Begudà

L'incendi crema una nau d'una indústria tèxtil de Begudà

Els Bombers de la Generalitat han donat per estingit el foc que, des d’un quart de dotze d’aquest dissabte al matí, cremava a l’interior d’una nau del Polígon Industrial del nucli de Begudà, al municipi de Sant Joan les Fonts. La instal·lació afectada, que ha cremat sencera, era un magatzem de recollida de retalls de tèxtil que pertany a l’empresa Vilà Planella. La nau tenia una superfície de 140 metres quadrats i estava tota plena de material. Fins al lloc del sinistre han arribat a treballar fins a 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat, les quals han concentrat la seva actuació en sufocar les flames i protegir les naus industrials veïnes. Aquestes construccions no es trobaven completament annexades, ja que estaven separades per una distància d’uns quatre metres, i no han patit cap desperfecte.

Un cop atacat l’incendi i extingida la flama, s’ha hagut de remoure tot el material cremat i procedir a la seva extracció i posterior remullada. A poc a poc, els Bombers retiren les dotacions desplaçades al punt del sinistre. Al llarg de la nit un vehicle ha estat supervisant les brases i evitar una possible revifada. Cal remarcar que no hi ha hagut cap persona ferida, així com tampoc no hi ha calgut fer desallotjaments preventius.