El grup ‘Taflic!’ ofereix un concert benèfic per a la rehabilitació de l’antiga rectoria de Sant Aniol d’Aguja

Concert benèfic per la protecció de la rectoria de Sant Aniol d'Aguja

Concert benèfic per la protecció de la rectoria de Sant Aniol d'AgujaEl grup del Far d’Empordà ‘Taflic!’, dirigit per Albert Massip, ha realitzat aquest diumenge un concert benèfic per recaptar fons perquè es rehabiliti l’antiga rectoria de Sant Aniol d’Aguja, a Montagut i Oix i es converteixi en un refugi guardat per a excursionistes. El grup, ha portat a terme un concert especial, sense director visible on han ofert cançons catalanes tradicionals, folk català, obres de cantautors o cançons de pop-rock. Més de 120 persones han assistit en aquest concert, organitzat per l’Associació d’Amics de Sant Aniol d’Aguja, realitzat al temple romànic de Sadernes, a Sales de Llierca.

L’entitat té previst realitzar més concerts amb el grup ‘Taflic!’ i diverses activitats per recaptar fons per a la rehabilitació de la rectoria. El projecte de reconstrucció impulsat per l’Associació d’Amics de Sant Aniol d’Aguja s’anomena ‘Per un refugi amb cos i ànima’.