Francesc Ricart, homenatjat amb el Fesol d’Or

Francesc Ricart va rebre aquest diumenge el Fesol d'Or de Santa Pau

Francesc Ricart va rebre aquest diumenge el Fesol d'Or de Santa PauAquest diumenge, Santa Pau va tornar a ser una festa amb motiu de la Fira de Sant Antoni, la Fira del Fesol. El temps va acompanyar i el poble va rebre milers de persones disposades a degustar els enginys culinaris dissenyats aquest any per la quinzena de restaurants convidats. La fesolada va començar a les 12 del migdia. Els restaurants van repartir 600 tiquets de degustació. A quarts d’una ja s’havien acabat. Aquest any, el fesol d’or va ser per al veí de Santa Pau, Francesc Ricart.

Santa Pau va tornar a atraure milers de visitants durant tot ahir amb motiu de la Fira del Fesol, un esdeveniment que els santapauencs viuen amb l’exigència dels actes culturals de més alt nivell i amb l’ànim d’una festa major. Els 600 tiquets repartits per la quinzena de restaurants convidats a la fesolada no van tardar a exhaurir-se ni una hora.

A la una del migdia, i un cop acabada la fesolada, va ser el moment de conèixer el guanyador del fesol d’or. Cada any es lliura a un veí que ha tingut una dedicació desinteressada pel poble. Aquest any, el fesol daurat ha estat per Francesc Ricart, que participa activament en la vida social i cultural del poble i que actualment edita Les Històries de la Cot. El guardonat va dir que esperava marxar amb la panxa plena de fesols, tot i que no esperava emportar-se un a la solapa.

Ricart va rebre el fesol d’or del director general d’Alimentació, Qualitat i Indúastries agroalimentàries, Domènec Vila, acompanyat de l’alcalde de Santa Pau, Pep Companys, i de l’actriu Lloll Bertran.