L’autoretrat de Clara emociona el públic olotí

Clara va emocionar amb la força de la seva veu

Clara va emocionar amb la força de la seva veuLa cantautora de Sant Joan les Fonts Clara Sánchez Castro va presentar dissabte el seu primer disc, Autoretrat. No va quedar una sola butaca lliure per poder assistir a aquest concert de presentació de la cantautora, que es va estrenar amb un espectacle ple de sorpreses. 

Al Teatre Principal d’Olot no hi cabia una agulla per assistir a la presentació en concert de la cantautora de Sant Joan les Fonts Clara Sánchez Castro. La periodista garrotxina s’estrenava, dissabte, sobre els escenaris, traslladant-hi els temes del seu primer disc: Autoretrat. El concert de presentació va ser especial, no només pel fet de ser el primer, sinó també perquè Clara va comptar amb diverses col·laboracions especials. El proper concert de presentació del disc Autoretrat serà aquest dijous. La veu de Clara sonarà a la Sala Luz de Gas de Barcelona, a partir d’un quart de deu de la nit.