El Consorci del Fluvià replanteja a la baixa les seves accions

El Consorci del Fluvià ha de replantejar les accions per la falta de pressupost

El Consorci del Fluvià ha de replantejar les accions per la falta de pressupostConscients que no poden esperar gaires recursos econòmics per part de les administracions supracomarcals, el recentment constituït Consorci del Fluvià està replantejant a la baixa els seus objectius. Almenys a curt termini, les accions que podrien emprendre seran projectes més discrets, com la senyalització de camins, la confecció de rutes per fer a peu o en bicicleta, dibuixar idees per executar a llarg termini. Es descarten del tot projectes importans com la recuperació del patrimoni arquitectònic i industrial que es conserva a les vores del riu, i que en el moment de planificar l’ens, es va considerar una iniciativa cabdal per atraure l’anomenat turisme verd.