L’Ajuntament d’Olot decreta una dia de dol oficial per la mort violenta d’aquest matí

La mort de la jove ha consternat als veïns de la zona

La mort de la jove ha consternat als veïns de la zonaL’Ajuntament d’Olot ha decretat un dia de dol oficial per aquest dimecres pel tràgic succés d’aquest matí. A més, també ha convocat un minut de silenci, demà dimecres, a les 12 del migdia, davant de l’edifici del consistori per condemnar la mort violenta de l’olotina Man Pritt Kaur, de 25 anys, i que ha estat trobada morta de manera violeta a la seva vivenda. En una nota de premsa, l’Ajuntament d’Olot també explica que “esperen que els cossos policials puguin aclarir els fets i localitzar-ne l’autor o els autors”. Davant la gravetat del que ha passat, el consistori vol manifestar el seu rebuig unànime a qualsevol mostra de violència, del tipus que sigui, i fa una crida ciutadana perquè olotines i olotins continuïn defensant actituds quotidianes de respecte i convivència.

x