La Fira del Farro fa cinc anys

Farro

FarroL’Ajuntament de la Vall de Bianya ha presentat la cinquena edició de la Fira del Farro, que tindrà lloc els propers 4 i 5 de febrer. L’edició del 2012 presenta un nou espai gastronòmic, punts de llibre a càrrec dels artesans del municipi, i un cartell que entretindrà els més inquiets.

Enguany la fira de la farina blanca de blat de moro, més coneguda com a Fira del Farro, ja arriba a la cinquena edició, i tot i que la diversitat d’actes no varia gaire respecte anys anteriors, sí que introdueix alguna novetat, a més de potenciar les xerrades.

A banda del sopar popular de dissabte, que té les places limitades i la reserva s’ha de fer abans del dijous dia 2 de febrer, també hi haurà un tastet de plats amb farro ofert pels diferents restaurants de la Vall, a més d’altres degustacions repartides durant el cap de setmana que dura la fira entre la Canya i Hostalnou. Una de les atraccions d’aquest any, però, no estarà pròpiament en la fira, sinó en el cartell que la promociona i que dissenya a cada edició l’artista garrotxí Quim Domene. Per aquest 2012 ha pensat en un ‘retallable’, amb diferents elements característics de la Fira bianyenca, com una parella de pagesos, la masia de la torre de sant Pere, l’església de Santa Margarida o blat de moro.

La Fira del Farro de la Vall de Bianya, que es celebrarà darrere l’urbanització d’Hostalnou de Bianya, es durà a terme el cap de setmana del 4 i 5 de febrer.

x