Maià vol prevenir més accidents com el que va provocar la mort d’un jove per culpa d’un tret d’un caçador

L’Ajuntament de Maià de Montcal demanarà a l’Estat que actualitzi la llei de caça, vigent des del 1971 a Catalunya, amb una moció que aprovarà aquesta nit en una sessió plenària extraordinària. El consistori pren la iniciativa després de la mort d’un jove figuerenc el passat 8 de gener, quan va rebre el tret d’un caçador que el va confondre amb un senglar. Segons l’alcalde, Joan Gainza, cal posar al dia la norma perquè cada vegada va més gent al bosc, ja sigui per passejar, com per practicar senderisme o btt, i per tant s’han d’extremar les precaucions. La moció prosperarà per consens, ja que tots els set regidors del plenari són de Convergència. Durant el ple, també s’oficialitzarà el condol de l’ajuntament de Maià cap a la família del jove mort.

Deixa un comentari