Olot serà la seu de la biennal del pessebrisme català

Olot organitzarà aquest 2012 la biennal del pessebrisme català

Olot organitzarà aquest 2012 la biennal del pessebrisme catalàOlot recull el testimoni de Castellar del Vallès, i aquest 2012 organitzarà la biennal del pessebrisme català, on les agrupacions catalanes portaran els seus millors diorames per exposar-los a la capital garrotxina. Tot i que els actes es desenvoluparan al desembre, l’Agrupació de Pessebristes d’Olot i comarca ja ha començat a treballar perquè la biennal, que coincidirà amb el vintè aniversari de la mostra de pessebres, sigui tot un èxit.

L’Agrupació de pessebristes d’Olot ja organitza la propera Mostra de Pessebres, un certamen que arribarà a la vintena edició aquest 2012, i ho celebrarà amb un esdeveniment especial per la ciutat: Olot serà la seu de la 14a biennal del pessebrisme català que organitza la Federació Catalana de pessebristes. Serà la segona vegada que aquesta biennal tindrà lloc a Olot, i és una bona ocasió per poder veure diorames dels diferents territoris de parla catalana.

Aquests diorames seran aportats per les més de 50 entitats que composen la Federació Catalana de pessebrisme, que presentaran les seves millors composicions per a la biennal. L’ajuntament d’Olot, que ha de cedir els espais per acollir aquesta exposició, i seguint l’exemple de la Mostra de pessebres, han apostat perquè la biennal es desenvolupi al centre de la ciutat.

Agafant les xifres presentades per la Federació Catalana de pessebrisme respecte als visitants que han tingut les diferents exposicions de pessebres a tot Catalunya, la biennal pot ser una bona ocasió per promocionar la ciutat. La 14a biennal del pessebrisme català, així com la 20a edició de la mostra de pessebres, tindran lloc a la capital garrotxina a partir de principis del mes de desembre.

x