Un estudi d’Olot rep l’encàrrec de dissenyar les noves plaques dels establiments turístics de Catalunya

Un equip de dissenyadors olotins i figuerencs faran el disseny de les noves plaques

Un equip de dissenyadors olotins i figuerencs faran el disseny de les noves plaquesEls distintius dels establiments turístics de Catalunya estan a punt de canviar. El Departament de Turisme de la Generalitat ha decidit canviar la imatge de les plaques de les façanes als hotels i altres establiments del territori. Per dissenyar-les la conselleria ha confiat en una empresa amb seu a Olot i Figueres, l’estudi de disseny Dummiesgrafic. Olot Televisió ha estat amb els seus responsables perquè ens expliquen els detalls d’aquest important encàrrec. 

L’estudi de disseny Dummiesgràfic, amb seu a Olot, ha estat l’escollit pel Departament de Turisme de la Generalitat per dissenyar la nova imatge dels distintius de categorització dels establiments turístics de Catalunya. El passat estiu, els hotels van aplicar la nova classificació d’estrelles i, amb elles, les noves plaques dissenyades per aquest estudi. Les plaques amb la nova gràfica que informa de la tipologia d’allotjament i de la seva categoria, seran adoptades a partir d’ara pels allotjaments de nova creació, els establiments ja existents que canviïn de categoria i aquells que vulguin canviar la imatge de manera voluntària. L’estudi Dummiesgràfic es va crear l’any 199 i actualment té estudis a Olot i Figueres. Amb aquest encàrrec, els seus dissenys es podran veure arreu de catalunya, allà on hi hagi un establiment turístic.

x