L’anunci de l’arribada del fred motiva als garrotxins a omplir el rebost

Una treballadora del supermercat Consum omplia aquest matí les prestatgeries

Una treballadora del supermercat Consum omplia aquest matí les prestatgeriesL’anunci de l’arribada d’aire fred provinent de Sibèria ha alertat a molts ciutadans. Des de diverses superfícies comercials, com és el cas del Consum, confirmen que les vendes s’han incrementat, els dos últims dies, un 20%. El director del supermercat a Olot, Carles Escuder, ha explicat a Olot Televisió que des de principis d’aquesta setmana “s’ha notat un increment important de les vendes de llegums, líquids i carn com la vedella” i que els consumidors “compren productes per no haver de sortir de casa en dos o tres dies”. Tant és així que durant tot aquest matí eren moltes les persones que feien la compra de la setmana avançada per por a que el fred i la neu impedeixi sortir de casa. La mateixa línia han seguit la majoria de supermercats que la cadena té a les comarques de Girona. El cap de zona, Gabriel Bejerano, ha explicat que “el percentatge d’increment de vendes es mou entre el 24% i el 30%”. Tot i això estan a l’espera del que pugui passar aquest cap de setmana perquè “amb el fred podrien baixar les vendes d’un dia normal”.

Deixa un comentari