El fred de rigorós hivern seguirà uns quants dies més

El fred seguirà molt present i alguns ruixats febles podrien ser en forma de neu

El fred seguirà molt present i alguns ruixats febles podrien ser en forma de neuEl vent que ha bufat des de divendres a la tarda no ha permès que la temperatura fos tan baixa com es preveia, tot i que la sensació de fred ha estat molt acusada. Aquesta matinada s’han assolit els -12 ºC a la majoria de municipis de la comarca i la màxima d’avui no superarà els 2 ºC. Aquest diumenge el termòmetre es recuperarà una mica, però seguirem amb un ambient de cru hivern. Els núvols cobriran el cel a mesura que avancin les hores i no es descarta que pugui caure algun petit ruixat de caràcter dèbil. Si és així, serien de neu a qualsevol cota de la Garrotxa. De cara a l’inici de setmana no s’esperen núvols, per tant gaudirem d’un cel completament serè però amb ambient força fred de dia i glaçades de nit que podran ser fortes. Segons ‘meteolot.com’ aquesta situació de temperatures baixes seguirà uns quants dies més. 

Deixa un comentari