La restricció d’entrada de camions a França per l’AP-7 s’allarga fins a mitjanit per problemes amb la neu

La restricció d’entrada de camions a França per l’AP-7 s’allarga fins a mitjanit per problemes amb la neu i el gel, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. La neu cau de forma intensa aquest diumenge a la tarda en aquesta zona de l’Alt Empordà i això dificulta la circulació. Les màquines llevaneu treballen per netejar la calçada mentre s’està a l’espera del que pugui decidir el govern francès en relació a la prohibició del pas de camions aquesta nit per la frontera francesa. Ara per ara la restricció d’entrada de camions a França s’ha allargat dues hores més ja que habitualment els diumenges els camions tenen restringit el pas per la frontera fins a les deu del vespre. Mentrestant la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat manté la fase d’alerta per onada de fred i vent a nord del país i, també, per neu a l’Alt Empordà. Pel que fa a l’afectació viària, la N-260 a la Collada de Tosses es demana molta precaució per neu i plaques de gel i queda restringit el pas a vehicles de tercera categoria. a la GIV-5264, entre Camprodon i Setcases, també es demana precaució per neu i plaques de gel. 

Deixa un comentari