L’Olot perd els tres punts en el temps afegit

L'Olot no aconsegueix sumar els tres punts, ahir va empatar al camp de l'Amposta. Foto: El Punt/Avui

L'Olot no aconsegueix sumar els tres punts, ahir va empatar al camp de l'Amposta. Foto: El Punt/AvuiLa UE Olot no troba la manera de guanyar els tres punts. Aquest dissabte el conjunt olotí a fer un esforç important al camp de l’Amposta però un gol de Ramon a l’últim compàs del partit va tornar-los a deixar sense la victòria. I això que Sergi i Granell havien aconseguit capgirar l’1 a 0 inicial dels blancs-i-negres. L’Amposta va arrencar l’enfrontament de manera excel·lent i es va avançar ja al primer minut gràcies a Becerra. El davant local es va plantar sol davant d’Aleix i li va creuar l’esfèrica. Amb l’avantatge al marcador els locals es van fer amb el control del partit disposant de nombroses ocasions. L’Olot, però, es va posar les piles i just abans del descans, al 40′, i en un contraatac, Segi va culminar l’empat. A la represa els dos equips van igualar-se. Granell va fer l’1 a 2 a pilota aturada amb un xut perfecte de falta des de la frontal de l’àrea. La pilota va entrar per l’escaire de la porteria de Diego. Era el minut 74 i l’Amposta es va decidir a pressionar per buscar l’empat. Quan semblava que totes les opcions estaven esgotades pels locals, va arribar el 2 a 2. Ramon va aprofitar un emblic dins l’àrea visitant en un córner i va batre Aleix per igular el marcador en el temps afegit.