El túnel de Collabós s’ha tornat a tancar després que es reobrís per les nevades

El túnel de Collabós estarà tallat des d'avui i fins el 9 de febrer, excepte caps de setmana

Aquest matí s’ha tornat a tancar la circulació del túnel de Collabós després que el Ministeri de Foment el reobrís degut a la nevada d’aquests últims dies. El Servei Català de Trànsit confirma que les obres seguiran com estava previst. Així, el trànsit estarà interrumput des de les set del matí fins a les quatre de la tarda i seguirà així cada dia fins el 9 de febrer, excepte el cap de setmana. D’aquesta manera, l’antiga carretera del Capsacosta, que uneix Sant Salvador de Bianya i Sant Pau de Segúries, és l’alternativa pels conductors. Es tracta d’una via molt sinuosa que podria complicar-se si es confirma la previsió de fred intens i nevades a cotes baixes. Les obres que han començat aquest matí consisteixen en la instal·lació dels sistemes de seguretat. El tall de la via va crear molta polèmica a mitjans de desembre quan, sense avisar, Foment va interrompre el trànsit.

x