Els Amics de les Arts tornen a Olot

Frame amics

Frame amicsAquesta setmana ja s’han posat a la venda les entrades del concert que el grup Els Amics de les Arts farà el diumenge dia 22 d’abril, a la plaça de Braus d’Olot. L’acte està impulsat per Òmnium Cultural i l’empresa Clip, que busquen consolidar aquest concert de Sant Jordi d’Olot com un esdeveniment cultural de primer ordre a Catalunya.

Els Amics de les Arts actuaran a Olot el proper diumenge 22 d’abril, en el marc del concert de Sant Jordi. Així ho han anunciat Òmnium Cultural Garrotxa i l’empresa Clip, després de la bona experiència del concert que van organitzar la passada Fira de Sant Lluc amb Manel. Aquest acte, el concert de Sant Jordi, té la intenció d’establir-se en aquesta època, de cara a properes edicions. El marc tornarà a ser el mateix, la Plaça de Braus d’Olot. Les entitats organitzadors consideren que és un bon emplaçament per aquest tipus d’esdeveniments.Aquest concert coincidirà amb el principi de la gira de presentació del darrer disc dels Amics de les Arts, Espècies per catalogar. Per aquest motiu Òmnium creu que el concert funcionarà bé. La intenció d’Òmnium Garrotxa és continuar apostant per aquests esdeveniments per convertir Olot en un punt neuràlgic de la cultura catalana. De totes maneres, organitzar aquest concert compta amb una dificultat. Les entrades costen uns 18 euros, i es poden aconseguir des d’ara mateix al Telentrada de Caixa Catalunya o a les oficines del Teatre Principal, així com els dimarts i dijous de sis a vuit de la tarda a l’oficina d’Òmnium Cultural Garrotxa, a la plaça de l’àngel d’Olot. Compten amb un descompte de tres euros pels associats d’Òmnium, que hauran d’anar a buscar les entrades a la seu de l’entitat catalanista. Un descompte que també s’aplicarà als titulars del carnet Cooltura jove, que reparteix l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot.

 

 

 

x