La Fundació d’Estudis Superiors i l’Escola d’Art d’Olot uneixen esforços

La Fundació d’Estudis Superiors i l’Escola d’Art d’Olot volen d’organitzar de forma conjunta activitats relacionades amb les disciplines que ja es treballen a l’escola, i que serveixin per especialitzar els professionals que en sorgeixen. Per aquest motiu engeguen, a partir d’avui, una col·laboració que té la intenció de repetir-se en el futur, i que es plasma en un curs 3D de StudioMax.

La Fundació d’Estudis Superiors s’orienta més cap a la formació de professionals i, seguint aquesta línia, a especialitzar-se en temàtiques de les empreses de la zona. Fruït d’aquest nou rumb en va sorgir el conveni signat amb l’Escola d’Art i superior de disseny d’Olot, oferint noves activitats relacionades amb les disciplines que ja es treballen a l’escola artística, i que permet recuperar els cursos de tarda del centre educatiu.

Aquesta voluntat de l’escola d’art de fer activitats de tarda, segons els seus responsables, es veu reflectida en els cursos d’Indesign i Illustrator que ja s’han fet. A partir d’avui comença el curs de 3D Studio Max. Es tracta d’un curs de 32 hores, reconegut amb crèdits de lliure elecció per a la UOC. Un curs sorgit arran de la col·laboració amb la FES. En aquesta línia, la FES i l’Escola d’Art ja preparen nous cursos d’animació amb videojocs, de gravat, i de serigrafia; aquest últim curs es durà a terme un cop acabi l’activitat escolar del centre artístic.

Deixa un comentari