El CPA Olot ja domina Catalunya i aconsegueix el bitllet pel campionat d’Espanya

El CPA Olot aconsegueix la segona plaça, per darrera del Reus Deportiu

El CPA Olot aconsegueix el campionat de Catalunya i obté el bitllet pel campionat d'EspanyaEl CPA Olot ja té el bitllet pel campionat d’Espanya de grups de show grans, al costat del Girona i el Bescanó, després d’aconseguir, aquest diumenge, el Campionat de Catalunya que s’ha disputat a Vilanova i la Geltrú, a la comarca del Garraf. Si dissabte va ser el Blanes qui es va proclamar campió de Catalunya en la modalitat de grups petits, aquest diumenge les olotines feien el mateix pas amb a la categoria de grups grans. Una vegada més el Reus no va posar les coses gens fàcils i les patinadores de Ricard Planiols van haver de fer un ball gairebé perfecte per endur-se la primera plaça. Més de dos mil espectadors, tres cents patinadors i patinadores en els 50 equips classificats van ser posar color al campionat català. El Reus va ser el primer en saltar a la pista del pavelló de Vilanova i la Geltrú. El seu ball sobre el bombardeig sobre Hiroshima i amb un ball titulat ‘Carta blanca’ va fer aixecar el públic i el jurat els van obsequiar amb notes de fins un 9,5. Això posava molta pressió a les olotines que sortirien les últimes al parquet. ‘Alter ego’, el ball del CPA Olot d’enguany, va arribar a sumar una puntuació de 95,50 i tres jutges, dels cinc que hi havia, es van decantar per les garrotxines.