El fajol torna a ser un producte actual

Fajol

Milers de persones van visitar la Fira del FajolBatet de la Serra s’ha tornat a omplir de visitants en motiu de la celebració de la setena Fira del Fajol. Els organitzadors de la fira han destacat que totes les activitats programades van comptar amb una bona participació de gent interessada en aquest cereal, i unes 45 paradetes van completar la fira oferint productes relacionats amb el fajol.

La Fira del Fajol de Batet de la Serra ha tornat a ser un èxit. Així ho afirmen els seus organitzadors, els Amics del Fajol, que estan contents de la participació als diferents actes programats. La fira va començar el mateix dissabte, amb la jornada sobre productes agroalimentaris locals. El diumenge, molts assistents van voler presenciar en directe la batuda del fajol i la seva mòlta, per observar el procés que segueix el gra del fajol fins convertir-se en polsim. Una de les grans atraccions del diumenge, a banda de les 45 parades de la fira i les actuacions del gegant batoies i el porc i el xai de l’AOAPIX, va ser la presència en directe d’un gastrònom de la Bretanya francesa, que va oferir creps bretones i demés especialitats als assistents.