Quan el violí esdevé un instrument popular

Violinada

La Violinada va omplir Argelaguer d'aquest instrumentCentenars de persones també han participat aqauest cap de setmana a la cinquena edició de la violinada, que des de divendres i fins diumenge ha posat música al poble d’Argelaguer. L’esdeveniment vol demostrar que el violí pot ser un instrument popular i s’ha consoluidat en aquesta edició.

Diumenge al matí, un bon col·lectiu de gent s’apletgava a Argelaguer per assistir als tallers de violí de la cinquena edició de la violinada. Al taller, dues professores d’excepció: Placida Staro i Elisa Lorenzini, les violinistes italianes que dissabte a la nit feien les delícies del públic al concert de la Nit de la violinada. L’esdeveniment s’ha consolidat en la seva cinquena edició. L’organització ja pensa en l’any vinent per preparar la festa del violí, un acte que volen que sigui participat però no massificat, amb un control sobre els participants per tal que les activitats puguin ser gaudides per tots i cadascun dels assistents interessats per la música del violí.