Pere Macias es compromet a accelerar els tràmits del tram de la variant d’Olot que depèn de Madrid

Pere Macias s'ha reunit aquest dilluns amb empresaris del Cercle Euram de la Garrotxa

Pere Macias s'ha reunit aquest dilluns amb empresaris del Cercle Euram de la GarrotxaEl portaveu adjunt de CiU al Congrés dels Diputats, l’olotí Pere Macias, s’ha compromès a accelerar els tràmits per desencallar el tram de la variant d’Olot que correspon a Madrid i que connecta l’Hostal del Sol amb l’A-26, a l’entrada d’Olot per La Canya. Macias ha agafat aquest compromís davant d’un grup d’empresaris que formen part del Cercle Euram de la Garrotxa.

El diputat garrotxí ha celebrat, també, que el tram d’obra que depèn de la Generalitat “hagi superat el 75% dels tràmits burocràtics” per començar els treballs i reconeix que “la part de Madrid està més encallada” dient que “en la seva primera compareixença, la ministra” de Foment, Ana Pastor, “no va mostrar cap compromís amb aquesta obra, ni tan sols s’hi va referir”. Macias ha afegit que “cal començar des de zero” perquè “hi ha un nou equip on no hi queda ningú de l’anterior” i això fa que s’hagi “d’explicar de nou el projecte”. Sobre la relació de la Garrotxa amb el corredor ferroviari del Mediterrani, Pere Macias considera que “qualsevol ciutat voldria tenir un node en el que serà el del Far-Vilamalla a 25 minuts”, insinuant la bona posició de la comarca amb aquest futur eix.

x