Pingüí, la nova cervesa garrotxina

Neix Pingüí, la nova cervesa garrotxina amb aires americans

Neix Pingüí, la nova cervesa garrotxina amb aires americansEl restaurant Atzar d’Olot ha decidit elaborar la seva pròpia cervesa. L’ha anomenat pingüí, l’animal que, segons els gerents del restaurant, ofereix la imatge que volen per al seu producte: que sigui elegant i refrescant. El restaurant va fer una primera producció de cerveses fa algunes setmanes i ja està exhaurida. L’objectiu dels impulsors és produir 18 mil unitats a l’any.

Els responsables del restaurant Atzar d’Olot han decidit elaborar la seva pròpia cervesa. El seu nom és Pingüí. La seva producció pren aires de la Garrotxa i de Nord-amèrica. Recorda a la comarca el seu sabor. Al més pur estil americà, la cervesa s’identifica únicament amb el restaurant que l’elabora. La primera tirada que han produït els ha sortit rodona. En només unes setmanes, han esgotat existències. El resultat d’aquesta primera tirada els anima a seguir amb la producció. La cervesa Pingüí es pot trobar al mateix restaurant des d’on s’ha ideat, al restaurant Atzar d’Olot.

Deixa un comentari