Crema una nau de 200 metres quadrats d’una fàbrica d’embotits d’Olot

La nau, d'uns 200 metres quadrats, s'ha cremat

La nau, d'uns 200 metres quadrats, s'ha crematUna nau de 200 metres quadrats de l’empresa Embotits Planagumà, al carrer Pujada Sant Valentí del polígon Pla de Baix d’Olot, ha resultat parcialment afectada per un incendi que ha tingut lloc cap a tres quarts de quatre d’aquesta matinada de divendres. És una construcció de dues plantes adossada a una altra nau on hi ha un taller mecànic, que no ha resultat afectada pel foc. A la nau de la firma càrnia, en canvi, les flames han fet cedir part de la coberta de la nau i tota la primera planta, on hi havia la maquinària. Els baixos, on hi havia les càmeres frigorífiques, no han resultat afectats. Les parets mitgeres tampoc han patit danys estructurals, segons els Bombers.

Fins a deu dotacions del cos d’extinció d’incendis han treballat per controlar l’incident, objectiu que han aconseguit cap a dos quarts de cinc de la matinada. Aleshores s’ha revisat la resta d’instal·lacions i amb l’ajuda d’una màquina s’ha retirat les principals planxes del sostre. 

Cap a un quart de sis de la matinada l’incendi s’ha donat per extingit. S’espera que aquest divendres al matí, l’arquitecte municipal faci una revisió de la nau.

En el moment de l’incendi, no hi havia ningú treballant, i no ha calgut desallotjar cap altra instal·lació de la zona.

 

x