El davanter de l’Olot, Robert Fernández, és cedit al Peralada

La Unió Esportiva Olot ha cedit Robert Fernández al Peralada fins a final de temporada. Aquesta cessió s’ha efectuat de mutu acord entre el club olotí i el jugador. Robert Fernández va patir una lesió al nervi ciàtic la temporada passada, que el va tenir set mesos allunyat dels terrenys de joc. Tant el club com el davanter olotí creuen que la continuïtat és vital per recuperar-se de la millor forma possible, i al Peralada disposarà de més minuts. Cal recordar que Robert Fernández ha estat durant tres anys el màxim golejador de l’equip, i per tant, un dels jugadors més importants en la plantilla de Nitus Santos per assolir els tres ascensos consecutius de l’equip. Fins a aquesta cessió, el golejador olotí ha marcat un total de 83 gols en les tres últimes temporades.