La festa de la disbauixa invadeix la Plaça Mercat

Les màscares es poden veure a la Plaça Mercat d'Olot

Les màscares es poden veure a la Plaça Mercat d'OlotLa Plaça Mercat d’Olot exposa, aquests dies, el resultat d’un taller de màscares que han seguit els alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió, on han afegit a les seves caretes elements típics que es poden trobar al mercat. És un més dels actes festius relacionats amb el carnaval aquests dies a la ciutat.

Aquests dies es respira l’ambient festiu de carnaval per tots els racons d’Olot. També a la seva Plaça Mercat: és el lloc on els alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió exposen els antifaços que han creat a partir del treball fet en un taller de retrats. N’han fet de tres tipus diferents durant el curs, seguint l’exemple dels retrats d’Andy Warhol, Dalí o Giuseppe Arcimboldo.

Precisament les màscares que es poden trobar a la plaça Mercat són un reflex de l’obra d’Arcimboldo, un artista conegut per les seves representacions del rostre mitjançant verdures i fruites. Aliments corrents del mercat que els alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió han convertit en art.

Aquests antifaços, sorgits a partir de les mateixes cares dels alumnes, romandran exposats fins a la finalització dels actes de carnaval que hi han aquests dies a Olot.