El Carnaval es viu a Olot Televisió

Olot Televisió dedica tota la setmana al Carnaval

Olot Televisió dedica tota la setmana al CarnavalA les portes del Carnaval d’Olot, Olot Televisió prepara una programació especial que s’allargarà fins dimarts vinent. Els serveis informatius s’encarregaran de fer el seguiment més important que comença avui a Les Notícies, amb una entrevista a l’Adela Moya i la Rosa Maria Teixidor, membres de la junta del CIT d’Olot, l’entitat organitzadora. Demà el programa ‘I… per què?’ els alumens de l’escola Malagrida d’Olot entrevisten a Sílvia Reixach, la Reina del Carnaval d’aquest any. Divendres, a Les Notícies, tots els detalls del pregó del Rei i la Reina i l’espectacle ‘El Xarlatan’, a càrrec de Teatre de Guerilla. El mateix divendres, al MAC Exprés, Grace Maloney dedicarà part del programa a repassar els actes del Carnaval. I, finalment, diumenge, dilluns i dimarts, programa especial sobre la Rua del Carnaval d’Olot amb les imatges de tots els premiats i les carrosses i comparsses de la Garrotxa. Els horaris d’emissió els poden consultar a l’apartat ‘Guia Tv’ del web. El Carnaval es viu a Olot Televisió.

x