Un seguit d’incendis indigna a veïns i comerciants del carrer Clivillers d’Olot

L'últim incendi ha calcinat una perruqueria

L'últim incendi ha calcinat una perruqueriaLes últimes setmanes s’han succeït un seguit d’incendis a elements i comerços del carrer Clivillers d’Olot. Olot Televisió ha parlat amb les persones afectades que han concretat que la crema del magatzem de la porta de Can Sau, li ha seguit la crema d’un cartell de metraquilat que es trobava a l’entrada de l’edifici dels Catòlics d’Olot dues vegades consecutives i, la matinada de dissabte, l’interior de la perruqueria Visi, al mateix carrer. Els Mossos d’Esquadra investiguen si els fets poden o no estar relacionats. El fet és que aquesta successió d’incendis ha despertat la inquietud i la indignació dels veïns i els comerciants de la zona.

La matinada de dissabte, uns desconeguts van entrar en aquesta perruqueria del carrer Clivillers d’Olot trencant la porta principal amb un roc. Seguidament, van incendiar l’interior. Qui va cremar la perruqueria no va emportar-se res. Per sort, el local estava assegurat. Mentre tot no torni a la normalitat, la responsable del negoci busca un local on continuar la seva activitat. La perruquera ha denunciat els fets a la policia. L’incendi a la perruqueria és el més gros que s’ha registrat en aquesta zona, però no l’únic. Tant els responsables dels catòlics com els de la seva cafeteria, estan indignats perquè els han cremat fins en dues ocasions el cartell de metraquilat que tenien a l’entrada de l’edifici. Els responsables de l’entitat han denunciat aquest fet les dues ocasions. Fa algunes setmanes, també van cremar la porta dels magatzems de Can Sau, a escassos metres dels altres incidents. Els gerents han canviat la porta per una més reforçada i ignífuga. Els Mossos d’esquadra i la Policia Municipal investiguen els fets i si aquests poden estar relacionats o no.

Deixa un comentari