Uns setanta joves es concentren a Olot en solidaritat amb els estudiants valencians

Una setantena de persones es manifesten a la Plaça Rector Ferrer d'Olot en solidaritat amb els estudiants valenciants

Una setantena de persones es manifesten a la Plaça Rector Ferrer d'Olot en solidaritat amb els estudiants valenciantsProp d’una setantena de persones van respondre ahir a Olot la convocatòria del Sindicat dels Estudiants dels Països Catalans per celebrar una concentració en solidaritat amb els estudiants valencians. La mobilització tenia caràcter de concentració pacífica a la plaça Rector Ferrer, sense voluntat de marxar a cap altre punt de la ciutat. Tot i així, durant la concentració, es van poder veure dos furgons policials antiavalots dels Mossos d’Esquadra molt a prop de l’Ajuntament d’Olot, una imatge poc vista a les manifestacions o concentracions organitzades fins la data a la capital de la Garrotxa.