Maria Sevilla i Salvador Sunyer guanyen el XII Concurs sde poesia breu d’Olot

Margarida Arau va ser una de les rapsodes dels premis

Margarida Arau va ser una de les rapsodes dels premisL’Esplai d’Olot va celebrar diumenge el XII Concurs de poesia breu. El primer premi del jurat tècnic va ser per a Maria Sevilla de Badalona. El guanyador del jurat popular va ser Salvador Sunyer, de Salt.

Diumenge el Club Sant Jordi va celebrar el 12è. Concurs de poesia breu. A l’acte es van valorar les 14 obres seleccionades de 94 poemes participants d’arreu que van ser llegides dues vegades per dos rapsodes. Al Concurs de Poesia breu d’Olot pot ser que el jurat popular i el tècnic coincideixin, tot i que és cosa poc probable. El primer premi del jurat tècnic va ser per a Maria Sevilla de Badalona, amb el poema Memòria de Peix.

El segon premi del jurat tècnic va ser per a Montse Farrés pel poema Ombres L’accèssit va ser per a Montserrat Bastons amb el poema Carpe Noctem. La menció honorífica va se per a Maria Dolors Figueras pel poema titulat Compte Enrere. El guanyador del jurat popular va ser Salvador Sunyer, de Salt, amb el poema Temps. El segon premi va ser per a Rosa Riubrugent pel poema Vitralls marins. L’accèssit va ser guanyat per empats a vots per Maria Dolors Figueras i Montse Farrés.

 

 

x