Ryanair unirà Girona amb la ciutat alemanya de Colònia a partir del 15 de maig

La companyia de baix cost Ryanair ha anunciat aquest dimecres una nova ruta des de l’Aeroport Girona-Costa Brava. A partir del 15 de maig, l’aerolínia unirà Girona amb la ciutat alemanya de Colònia. Aquesta ruta tindrà sis freqüències setmanals. Amb aquesta nova connexió, Ryanair oferirà aquest estiu un total de 60 destinacions des de les instal·lacions de Vilobí d’Onyar (Selva), recuperant les xifres habituals a l’aeroport després de la davallada de vols que va patir Girona el 2011 arran del desacord entre la companyia i les institucions a causa de les subvencions que havia de percebre l’aerolínia.

El responsable de ventes i màrqueting a Espanya, Luís Fernández-Mellado, ha destacat que Alemanya és el “motor econòmic d’Europa” i que la seva situació farà que molts alemanys busquin el sol i la platja durant l’estiu. Per això, Fernández-Mellado considera que aquesta nova ruta pot aportar més turistes a la Costa Brava.  La ruta tindrà sis freqüències setmanals -hi ha vols tots els dies excepte dissabtes- i es posarà en funcionament el 15 de maig. Unida a les rutes ja anunciades per Ryanair al gener, el vol Girona-Colonia fa que Ryanair arribi a oferir 60 rutes des de Girona aquest estiu.

Inici del formulari

 

Deixa un comentari