L’Associació de Comerciants d’Olot dinamitzarà el comerç de la ciutat

Acord entre l'Ajuntament d'Olot i l'ACO perquè els empresaris dinamitzin el comerç de la ciutat

Acord entre l'Ajuntament d'Olot i l'ACO perquè els empresaris dinamitzin el comerç de la ciutatL’Ajuntament d’Olot ha signat un conveni amb l’Associació de Comerciants d’Olot per delegar-los les funcions de dinamització comercial de la ciutat. Pel consistori, els comerciants que no estiguin associats no notaran cap greuge en la forma que tenien de rebre la informació relativa a l’àmbit comercial que procedia de l’ajuntament, com l’horari comercial, els canvis legislatius o els ajuts que poden rebre.

Fins ara, les polítiques de dinamització del comerç d’Olot les executava l’Ajuntament de la ciutat. Però l’Associació de Comerciants d’Olot també duia a terme accions similars de forma paral·lela. Per evitar duplicitats en les tasques i en el personal, l’Ajuntament i els comerciants han signat un conveni perquè sigui l’ACO qui porti a terme la promoció comercial.

Amb aquest conveni, l’Associació de Comerciants rebrà uns 36.000 euros per tal de poder organitzar aquesta tasca de dinamització. La signatura d’aquest conveni, però, imposa dues condicions als comerciants: la primera és que reforcin i professionalitzin l’estructura de la seva organització; la segona, que cap comerciant es vegi agreujat pel fet d’estar o no associat a l’ACO.

Això no vol dir que l’ACO treballi pel major benefici dels seus associats. Durant la roda de premsa es va donar a conèixer l’acord amb el pàrquing de l’estació d’autobusos perquè els membres de l’Associació hi puguin aparcar amb preus més econòmics. Jordi Rovira, vicepresident de l’ACO, espera que hi hagi més comerços interessats en entrar a l’Associació, i mostra la seva satisfacció per la signatura del conveni.

En aquests moments hi ha 145 associats a l’entitat que aglutina els comerciants olotins.

Deixa un comentari