Olot TV prepara un programa especial sobre la Gran Rua del Carnaval d’Olot

El programa especial es podrà veure diumenge, dilluns i dimarts. Consulteu l'apartat 'Guia tv' del web

El programa especial es podrà veure diumenge, dilluns i dimarts. Consulteu l'apartat 'Guia tv' del webOlot Televisió es bolca per complet al carrer per seguir els principals actes del Carnaval d’Olot. És per aquest motiu que estem preparant un programa especial sobre la gran rua de demà a la tarda. Es preveu que hi desfilin més de dues mil persones i més de 40 colles, les millors xifres dels últims cinc anys. Olot Televisió els hi oferirà un programa on podran veure els guanyadors de les categories de carrosses i també de comparses, així com els balls de totes les colles de la comarca. El programa especial del Carnaval d’Olot es podrà veure diumenge, dilluns i dimarts. Per conèixer els horaris estiguin atents a la pantalla o consultin el web d’Olot Televisió, a l’apartat de Guia TV. També el podran veure a l’OTV a la carta.