Intent de robatori amb agressió a una dependenta del carrer Antoni Llopis d’Olot

Intent d’atracament amb agressió al centre d’Olot. Una dona de nacionalitat colombiana i de 37 anys va entrar divendres al migdia a la botiga Sibuana Top Minerals, situada al carrer Antoni Llopis d’Olot, amb la intenció aparent de comprar. La propietària, Geni Sala, es va malfiar i la dona s’hauria violentat, l’ha agafat pel coll, l’ha amenaçat amb un objecte punxant exigint-li els diners de la caixa registradora i del moneder de la víctima i li ha demanat que anés a un caixer per treure diners. Va ser llavors quan Sala va reaccionar i va córrer cap a l’exterior, demanant ajuda, i amb prou força com per tancar la porta amb l’altre dona a l’interior, sense deixar-la sortir fins que va arribar la policia de proximitat que la va detenir com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència i intiminadació, en grau de temptativa.

Deixa un comentari