L’Olot es desploma després de ser golejat a casa contra el Prat

L'Olot va empatar tot i jugar amb un home menys

La UE Olot ha caigut golejat aquesta tarda al municipal d’esports per 2 a 4 davant el líder, el Prat, després d’un partit realment intens. El conjunt visitant no ha tardat gens a demostrar perquè encapçalen la tercera divisió i quan només s’havien jugat dos minuts de partit ha marcat el 0 a 1 després d’un refús de Segòvia, que ha deixat la pilota morta dins l’àrea petita. Els olotins han tingut una bona ocasió quan Marc de Val ha rematat de cap. Però al 28′ el Prat hi ha tornat, marcant el 0 a 2 quan un xut de Matamala des del mig del camp ha entrat fregant el pal. No havien passat ni deu minuts del segon gol quan l’àrbitre del partit ha assenylat penal a favor dels visitants per una presumpta agressió de Francolí dins l’àrea. A partir d’aquell moment l’Olot ha jugat amb un home menys. Larios ha transformat el 0 a 3, marcador amb el qual s’ha arribat a la mitja part. A la represa Raúl ha escurçat distàncies al minut 54′. Al 76′, i de nou Matamala, marcava l’1 a 4 pels vallesans. Amb aquest marcador els de Nitus Santos només han pogut marcar el segon gol gràcies a un penal que ha significat la segona targeta groga, i per tant expulsió, de Victor Duran. Granell ha transformat la pena màxima. Al final 2 a 4 que deixa l’Olot a tocar de les zones de descens i la crisi creix al club.

Deixa un comentari