La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, primer premi de carrosses i Les Fresques de Palamós, primer de comparses de la rua d’Olot

La Carnavalesca guanya el primer premi de Carrosses de la Rua d'Olot

La Carnavalesca guanya el primer premi de Carrosses de la Rua d'OlotMés de dues mil persones i 32 colles de carrosses i comparses han desfilat aquest dissabte a la tarda a la gran rua del carnaval d’Olot. Des del recinte firal de l’antiga estació fins a la Plaça Clarà, les colles han mostrat els seus vestits i les coreografies. La Carnavalesca, en categoria de carrosses, i Les Fresques de Palamós en la de comparses, són els grans guanyadors de la rua d’enguany. Pel que fa a la categoria de comparses tots els guardons han recaigut en colles de fora de la Garrotxa. El primer premi és per ‘Les fresques’ de Palamós, amb el títol ‘Rat’s Circus’; el segon, pels ‘Llunàtics’ de Cunit amb la proposta ‘Rio’, inspirada en la pel·lícula que porta el mateix nom; el tercer per ‘Les Pacífiques’, també de Palamós, amb el títol ‘Sota les pedres’ i, finalment, el quart premi s’ha concedit a la colla ‘Mil i una’, també de Palamós, amb ‘Mil i una Maies i la fi del món’. Per altra banda, pel que fa als premis de carrosses el primer és per ‘La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca’ amb la proposta ‘Qui vola un carnaval’; el segon per l”Associació Cultural Escènica Jym’s’, de Montcada i Reixach amb el títol ‘Pegasus’; el tercer per la colla ‘Penya Carnestoltes Pescallunes’ de Sant Feliu de Pallerols, que participaven a la rua per primera vegada amb ‘Quina tribu…!’, i el quart premi per ‘La Gresca’ d’Ollot amb el títol ‘Les amazones del sol’. Per primera vegada, i d’acord amb totes les colles locals participants, el jurat ha valorat separadament la coreografia i la disfressa.

Deixa un comentari