El conseller Cleries anuncia un pla de xoc per a famílies sense ingressos

El conseller Cleries va ser divendres a Olot

El conseller Cleries va ser divendres a OlotEl Conseller de Benestar Social i Familia de la Generalitat, Josep Lluís Cleries, va ser divendres a Olot per visitar el Consorci de Benestar Social i l’entitat Integra, del Patronat Joan Sellas Cardelús. Durant la seva visita a la ciutat, Cleries va anunciar que aquesta propera setmana es posarà en marxa un pla de xoc de 5 milions d’Euros per ajudar econòmicament els més necessitats. Té per objectiu donar suport a les persones afectades per l’actual crisi econòmica de forma més directa, o sigui, persones que han esgotat la prestació d’atur o no tenen cap ingrés. Aquest pla representa un increment d’un projecte ja existent però que estava dotat en només un milió d’euros.

Deixa un comentari