Nestlé ha invertit 61,5 MEUR a la seva factoria de Girona durant el 2011 i ha creat 70 nous llocs de treball

Nestlé ha invertit més de 60 milions d'euros durant l'any passat i ha creat 70 llocs de treball. Foto: ACN

Nestlé ha invertit més de 60 milions d'euros durant l'any passat i ha creat 70 llocs de treball. Foto: ACNLa multinacional Nestlé ha invertit gairebé 61,5 milions d’euros (MEUR) a la seva planta de Girona i ha creat 70 nous llocs de treball durant el 2011. El gruix d’aquesta inversió s’ha destinat a la fàbrica de càpsules Dolce Gusto, que ara ja disposa de vuit línies de producció i compta amb 250 treballadors. I per a aquest 2012, la voluntat és incrementar la plantilla amb 150 treballadors més. De fet, Nestlé ja ha començat a ampliar la fàbrica de càpsules, unes obres que s’enllestiran a finals d’estiu i permetran que hi hagi fins a dotze línies actives de producció. L’any passat, les comarques gironines van concentrar més de la meitat de la inversió que la multinacional va fer arreu de l’Estat.

Deixa un comentari