Òpera plena per acabar el Carnaval d’Olot

Cor de Teatre va tancar el carnaval d'Olot

Cor de Teatre va tancar el carnaval d'OlotEl Teatre Principal d’Olot es va omplir de gom a gom per gaudir de les dues sessions programades de l’obra Operetta, una proposta de Jordi Purtí i la Companyia Cor de Teatre. Una obra amb 26 veus a capella que apropen el gènere de l’Òpera als espectadors. D’aquesta manera el CIT d’Olot va posar punt i final als actes del Carnaval 2012.

L’Operetta és considerat un gènere d’Òpera light, amb una durada més curta, i uns arguments més còmics que l’òpera convencional. Aquests dos preceptes es compleixen a l’obra del mateix nom: Operetta, que es va representar diumenge en dues sessions al Teatre Principal d’Olot. En les dues ocasions es va haver de penjar el cartell d’entrades exhaurides. Així, més de 900 persones van gaudir d’aquesta obra de la companyia Cor de Teatre i dirigida per Jordi Purtí. L’objectiu dels actors és apropar l’òpera a l’espectador mitjançant la imaginació i la rialla. Unes 26 persones canten a capella les músiques d’òpera que formen aquest espectacle, afegint-hi l’expressivitat del teatre còmic. L’obra Operetta va ser el darrer acte dels que s’han succeït aquest cap de setmana en motiu de la celebració del Carnaval d’Olot 2012.