L’expresident de Caixa Girona es querella contra el Consorci de la Costa Brava després que l’acomiadessin com a gerent

Manel Serra es querella contra el Consorci de la Costa Brava

Manel Serra es querella contra el Consorci de la Costa BravaEl Jutjat d’Instrucció nº 4 de Girona ha admès a tràmit la querella presentada per l’expresident de Caixa Girona Manel Serra, que va ser acomiadat l’any passat de la gerència del Consorci de la Costa Brava (CCB) després de 28 anys. Serra va compaginar els dos càrrecs mentre va presidir l’entitat financera. La querella recull que els responsables de l’ens van impedir-li físicament l’entrada a les oficines del CCB, li van manipular les claus personals d’accés a l’ordinador i sistema informàtic i se li van apropiar la correspondència electrònica i postal. Els delictes denunciats per Serra són prevaricació, contra la intimitat i secret de les comunicacions, revelació de secret empresarial i coaccions.