Salut obre la porta a que els hospitals Trueta i Santa Caterina mancomunin serveis i integrin estructures de gestió

El Departament de Salut estudia que l’hospital Josep Trueta de Girona i el Santa Caterina de Salt puguin reduir costos mancomunant serveis, integrant estructures de gestió com la neteja i la informàtica o fusionant estructures directives. “En aquests moments d’ajustaments econòmics volem que els dos hospitals mirin el futur junts”, ha assegurat el director del CatSalut, Josep Maria Padrosa. El Govern ha presentat el Pla de Salut 2011-2015 per a la regió sanitària de Girona que preveu, entre altres mesures sanitàries, potenciar el seguiment en l’atenció primària dels pacients amb malalties cròniques per reduir les hospitalitzacions. Així calculen que podrien recuperar 1.800 pacients en llista d’espera.

Deixa un comentari