Tona Gafarot arrenca el cicle de concerts ‘El Mini’

Roger Mas serà un dels caps de cartell de El Mini

Roger Mas serà un dels caps de cartell de El MiniAvui comença a Olot el cicle de concerts de cantautors de petit format El Mini. L’organització portarà a la ciutat concerts de grans cantautors, com Tomeu Penya o Roger Mas, i alhora, ha volgut comptar amb les actuacions dels cantautors locals, en una programació que s’allargarà fins dissabte i que té com a escenaris sales de concerts, bars i fins i tot instituts.

El que va començar l’any passat com una jornada musical de concerts de cantautors més íntims s’ha convertit aquest any en una programació de tres dies de durada que tindrà com a escenaris des de les tradicionals sales de concerts d’Olot fins als centres educatius de la ciutat. Els caps de cartell de la programació són els cantuators de renom Roger Mas, que actuarà demà a les 9 de la nit a l’Orfeó Popular Olotí, i Tomeu penya, que ho farà dissabte a les 10 de la nit a la Sala el Torín. A l’hora, el Mini ha volgut donar cabuda als cantautors locals perquè mostrin el seu talent. El primer concert del Mini és el que farà avui Tona Gafarot i el seu grup format per músics olotins. L’actuació començarà a les 10 de la nit a la Sala El Torín.

x