L’escola Cor de Maria participa al programa ‘Comenius’ de la UE per intercanviar experiències

Des de dilluns i fins avui divendres, l’escola Cor de Maria d’Olot acull la trobada dels diferents centres educatius que participen al projecte Comenius en el projecte ‘Ciutadania Europea’. En formen part unes nou escoles de vuit països europeus, i han vingut fins a Olot uns vint professors d’aquests centres i uns 31 alumnes, que viuen repartits en diferents cases d’alumnes de l’escola. Comenius és un programa de la Unió Europea, amb una durada de tres anys, i fa que diferents escoles europees es coordinin per un objectiu comú. Per millorar la comunicació entre centres es preveuen unes tres trobades anuals per poder intercanviar i compartir diverses formes de funcionament. La propera trobada serà a Eslovàquia.

Deixa un comentari