La quinzena Excursió Matinal per Montagut, aquest diumenge

Acaba la segona fase de les obres de Talaixà

Tot i que el temps ha de canviar aquest cap de setmana, no serà impediment perquè es celebri la quinzena edició de l’Excursió Matinal per Montagut, que recorrerà l’Alta Garrotxa. La sortida serà a dos quarts de vuit del matí des de Sadernes per pujar fins a Talaixà, on els excursiones podran veure les obres de millora que s’han fet a l’edifici i al refugi. Tot seguit es caminarà cap al Masó, per baixar per la Quera i tornar de nou fins a Sadernes. La distància a recórrer són disset quilòmetres que es podran fer amb poc més de quatres hores. Aquesta matinal l’organitza l’Ajuntament de Montagut i Oix i l’Associació Terra Aspra amb la col·laboració del Consorci de l’Alta Garrotxa i el preu de la inscripció és de cinc euros, amb esmorzar inclós.